Jeg glæder mig vanvittigt til at starte denne blog. Der er gået et par år siden min hjemmeside på domænet www.charlottebuch.dk  lukkede med webshop og al info. Den er nu tilbage, blot som en form for online visitkort.

Jeg er flyttet til det skønne Odsherred, med højt til loftet og sus i trætoppene. Glæder mig til at finde steder, lokaler og aftenskoler indenfor hvilke jeg kan få arrangeret nogle af mine kurser.

Mit ønske med denne blog www.filtkurser.dk er den skal inspirere dig gennem en masse billeder og videoklip, og forhåbentlig give dig lyst til selv at prøve, men ikke mindst vil jeg gerne dele min egen begejstring for dette enkle og naturlige materiale som uld er.

Jeg vil gerne fortælle om mit arbejde med uld, fibre og filt, og en grundig beskrivelse af de kurser jeg underviser i, kan du finde under menu punktet kurser (kursuskatalog).

Du kan ved at melde tilbage til mig, få indflydelse på hvilket kursusemne eller tema der kan komme til dit nær område. Læs mere på velkomstsiden.